  | | | | | | | | Lammebrystet udbenes. Der skæres ned langs og rundt om ribbenene, som nu kan løftes op. Lammebrystet drysses med salt, løg, persille, peber og evt. hvidløg.
Pølsen rulles fast sammen fra den smalle side og holdes sammen med kødpinde. Pølsen sys sammen med bomuldsgarn og snøres fast. Pølsen gnides med salt og trækker tildækket i køleskab i 2 døgn
Saltet skylles af og pølsen koges i bouilion eller vand i ca. 1½ time. Pølsen lægges i pres - rullepølsepresser eller mellem 2 spækbrætter med sten eller andet tungt ovenpå.
Når pølsen er kold fjernes presset
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 kg. | lammebryst ;evt lidt mere | 1 spsk. | salt | 1 | lille zittauerløg | 2 bdt. | persille, frisk | | friskkværnet peber | 1 fed | presset hvidløg | 2 tsk. | groft salt |
| | | | |
|