  | | | | | | | | | | Lammebrystet udbenes og noget af fedtet skæres fra.
Fars: porren snittes fint. Kødet røres med æg, porre, hvidløg, persille, salt og krydderier.
Lammebrystet bredes ud og lammefarsen smøres på i et jævnt lag. Brystet holdes sammen og holdes fast med kødnåle. Brystet snøres med bomuldsgarn.
Brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Varmen dæmpes og bouilion hældes ved. Småkoger under låg i ca 1 time, til brystet er mørt.
Stegen tages op og holdes varm under folie.
Skyen skummes for fedt, jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand og smages til med tomatpure Bomuldssnoren tages af stegen og stegen skæres i skiver.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 1 kg. | lammebryst | | 1 | lille porrer | | 200 g. | lammefars eller fårefars | | 1 | æg | | 1 fed | presset hvidløg | | 2 spsk. | persille, frisk | | ¾ tsk. | salt | | 1 tsk. | merian | | ½ tsk. | rosmarin | | | friskkværnet peber | | 3 dl. | lammebouillon | | 2 tsk. | majsstivelse | | 2 spsk. | tomatpure | | 800 g. | kartofler | | 200 g. | broccoli eller ærter |
| | | | | |
|