  | | | | | | | | | | Bland persille, skalotteløg, hvidløg, rosmarin, brødkrummer og smør i en skål.
Drys lammekødet med salt og peber. Smelt smørret på panden og brun lammet jævnt.
Tildæk lammet med urteblandingen på en bageplade. Bag i 15 min. ved 220 grader. Tages herefter ud af ovnen og holdes varm i 10 min.
Skær lammet i skiver. Arranger to stykker lam som et hjerte på hver tallerken. Server med pandesovs og pynt med brøndkarse.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 12 stk. | lammebryst med ribben | | 4 tsk. | persille, frisk | | 2 spsk. | hakket skalotteløg | | 2 fed | små hvidløg , knust | | 2 tsk. | hakket rosmarin, frisk | | 1 ½ dl. | friske brødkrummer krummer | | 40 g. | smeltet smør | | | salt | | | friskkværnet peber | | | brøndkarse til pynt |
| | | | | |
|