| | | | | | | | Skær kødet I serveringsstykker. Drys med salt, peber og hvidløgssalt og steg kødet pænt brunt på alle sider i en jerngryde.
Tilsæt hakket løg. Hæld vinen ved og lad kødet stege ved svag varme i ca 30 min. eller til det er mørt.
Rør hvedemelet ud i bouilionen og jævn skyen hermed. Tag evt. kødstykkerne op hvis gryden ikke er så stor. Lad sovsen koge godt igennem før kødet lægges i gryden igen.
Kom de skivede champignon i lidt smør på en pande i få min. og hæld dem derefter i gryden, som røres rundt og smages til med paprika og salt.
Serveres med kogte kartofler.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 kg. | lammebryst | ½ tsk. | hvidløgspulver | 2 tsk. | salt | 1 tsk. | friskkværnet peber | 2 spsk. | margarine | 1 | stort zittauerløg | 2 dl. | hvidvin | 1 dl. | lammebouillon | 2 spsk. | hvedemel | 250 g. | champignoner | 1 tsk. | paprika | ½ dl. | piskefløde | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|