  | | | | | | | | Skær flæsk og brød i små terninger. Lad spinaten tø og hak den groft. Hak champignonerne.
Svits flæsket over svag varme i en stegepande. Tilsæt brød, spinat og champignoner og lad det svitse 3-4 min.
Bland valnødder og ost i. < Pisk æggene, rør dem i blandingen og smag til med presset hvidløg og peber. Lad fyldet køle lidt.
Drys salt og peber på kødet og bred fyldet på den kødfulde side af kødet.
Rul det fast sammen og snør det med bomuldssnor.
Brun rullen hele vejen rundt i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen ved 200 grader på nederste rille. Spæd med vin eller bouillon og læg låg på.
Stil gryden i ovnen og eftersteg i 1 1/4 - 1 1/2 time. Lad rullen hvile et øjeblik under staniol inden den skæres for.
Serveres med kartofler eller pasta.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1000 g. | lammebryst | 1 1/3 tsk. | salt | 2/3 tsk. | peber | 1 spsk. | smør | 2 dl. | hvidvin eller boullion | 120 g. | røget chili | 12 sk. | hvidskimmelost | 250 g. | frossen butterdej | 100 g. | champignoner | 1 dl. | hakket valnødder | 1 dl. | revet parmasan ost | 2 | æg | 2 fed | hvidløg | 2/3 tsk. | friskkværnet peber | 1000 g. | kartofler eller pasta. |
| | | | |
|