  | | | | | | | | Bland olie, soya, vineddike og sort peber sammen til en marinade og pres hvidløget i.
Læg lammebrystet i en plastpose, hæld marinaden over og luk posen godt til. Ryst posen så marinaden fordeles. Mariner kødet i 2 timer i køleskabet.
Tør kødet af og grill det 10 min. på hver side. Pensel med marinaden et par gange under grillningen. Kødet er færdigt når det løsner sig fra benene.
Skær ryggen langs benene og server Barbecuesovsen ved siden af til at dyppe kødet i.
Serveres med bagte kartofler og grøn salat
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 ½ kg. | lammebryst | ½ dl. | olie | ½ dl. | soya | ½ dl. | hvidvinseddike | ½ tsk. | friskkværnet peber | 1 fed | hvidløg | | barbecuesauce ; se opskrift her | 1000 g. | bage kartofler | | grøn salat ; se opskrifter her |
| | | | |
|