| | | | | | | | Beklæd en bradepande med staniol. Læg risten i og placer lammebrystet ovenpå.
Rør honning, æblecider-vineddeike, soya, salt og groft stødt sort peber sammen. Pensel kødet på begge sider med kryddersovsen.
Steg kødet ved 175 grader i 45-60 min. Pensel flere gange under stegningen og vend også kødet en gang.
Læg kødet på et skærebrædt, drys med de hakkede krydderurter og tryg dem ned i kødet. Skær kødet i stykker langs benene og server det med det samme.
Serveres med bagte kartofler, rødbedesalat eller grønne bønner.
| | | | |
| | | | | | | | Også egnet til grill. Her lægges der også staniol på grillristen. Stegetiden må så vurderes ved grillen. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 kg. | lammebryst | 3 spsk. | honning | 1 spsk. | æbleeddike | 1 spsk. | soya | 1 tsk. | salt | 1 tsk. | stødt sort peber | 3 spsk. | hakket purløg, frisk | 3 spsk. | hakket citronmelisse | 1000 g. | bage kartofler | | rødbedesalat ; se opskriften her | 200 g. | bønner |
| | | | |
|