| | | | | | | | Pil og hak hvidløget og bland det med vin, olie, salt, persille og sukker. Skær kødet i terninger á 3-4 cm og bland det i marinaden. Lad det stå tildækket og koldt 2-3 timer.
Skær de rensede courgetter i skiver. Skær de friske abrikoser i halve og fjern stenen. Tørrede abrikoser lægges i vand et par timer. Skær champignonerne igennem i halve eller kvarte. Bland raspen med hakket persille i en plastpose.
Tag kødet op af marinaden og dup det fri for væde. Kom det i posen og bland, til kødet er ensartet paneret. Sæt kødet på spiddene sammen med courgetter, champignoner og abrikoser. Steges 10-12 minutter og vendes jævligt undervejs.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | lammefars | 200 g. | courgetter | 4 | abrikoser evt tørrede | 4 | store champignoner | 1 dl. | rasp | 1 spsk. | hakket persille, frisk | 1 fed | hvidløg | 2 dl. | hvidvin |
| | | | |
|