  | | | | | | | | | | Form en bøf pr. person. Bland alle ingredienserne og vend bøfferne godt i marinaden. Kødet skal helst trække i 4 timer eller mere. Grill kødet til det er mørt.
Server med nye kartofler, Frisk salat og en Svampesovs. | | | | | |
 | | | | | | | | | | Til dessert kan man evt. servere en Hindbær-rødvinssorbet. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 400 g. | lammefars | | 1 ½ spsk. | hakket rosmarin, frisk | | 1 ½ spsk. | hakket salvie, frisk | | 1 ½ spsk. | hakket timian, frisk | | 1 spsk. | koriander | | 2 ½ spsk. | balsamicoeddike | | 2 fed | finthakket hvidløg | | 2 ½ spsk. | soya | | 1 spsk. | citronsaft | | ½ dl. | olivenolie | | 2/3 tsk. | groft salt | | | friskkværnet peber | | 1000 g. | kartofler | | | grøn salat ; se opskrifter her |
| | | | | |
|