  | | | | | | | | Pærerne skrælles, flækkes på langs, kernehuset fjernes og pærerne koges i vand og sukker, til de er møre ( eller der anvendes henkogte pærer ) Lægges til afdrypning på et fad.
Den bløde nougat kommes i en skål i vandbad. Flødes piskes stiv, og heri røres lidt efter lidt den bløde smeltet nougat. Denne nougat-flødecreme stilles i køleskabet, og af og til røres der rundt i den.
Cremen fordeles over de halve pærer, der anrettes på portionstallerkner. Drysses med mandelflager. Server straks.
| | | | |
 | | | | | | | | Tip : Hvis man har en sød tand, kan mængden af nougat-creme forøges.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 | store pærer | 2 dl. | vand | 100 g. | sukker | 75 g. | blød nougat | 1 dl. | piskefløde | | mandelflager |
| | | | |
|