  | | | | | | | | Tænd ovnen på 200 grader.
Rens og snit champignonerne i fine stykker. Pil løget og skær det i ganske små terninger.
Bland det hakkede kød med salt. Bland mælk, peber og merian i. Rør løg og champignoner i.
Skær kinakålen over på langs. Blancher den i højest 2 min. Tag lidt af de inderste blade væk og del de to halvdele så der bliver fire fordybninger til fars. Læg kinakålen i en lille bradepande. Kom farsen i kinakålen, drys rasp over og hæld vand ved.
Sæt bradepanden i ovnen i ca. 1 time. Kom evt. et stykke folie over så fordampningen ikke er så stor evt. overskydende fars formes som boller og lægges i skyen ved siden af skålen.
Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i nogenlunde lige store stykker. Smelt smørret i en gryde. Det må ikke tage farve. Kom gulerødder og kartofler i en gryde. Kom salt, peber og timian i, læg låg på og lad det stå over ganske svag varme til kartoflerne er møre men gerne lidt sprøde. Rør ofte i det.
Tag de fyldte kinakål ud af ovnen og sever dem sammen med de sauterede gulerødder samt groft brød. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | hakket lammefars eller fårefars | 1 dl. | skummetmælk | 250 g. | champignoner | 1 stk. | lille zittauerløg | 1 1/3 tsk. | salt | 1 1/3 tsk. | peber | 1 tsk. | tørret eller en håndfuld frisk merian eller oregano | 1 stk. | kinakål | 1 spsk. | rasp | 3 dl. | vand |
| | | | |
|