  | | | | | | | | | | Skær kartofler, aubergine og courgetter i skiver, drys med salt og lad dem stå i ½ time.
Hak løg og hvidløg og brun dem sammen med kødet i olie. Tilsæt de flåede, hakkede tomater og smag kødsovsen til med salt, peber, spidskommen og kanel. Tilbehør: Godt brød og en blandet salat serveres til.
Tør grøntsagerne og læg dem lagvis med kødblandingen i et ovnfast fad. Dæk fadet med stanniol og sæt det i en 160 grader varm ovn i 30 min.
Til sidst overhældes retten med yoghurt, som er pisket sammen med æggene og bages i yderligere 15 min. ved 180 grader. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | hakket lammefars | | 750 kg. | kartofler | | 1 stk. | aubergine | | 2 stk. | courgetter | | 400 g. | tomater evt. fra dåse | | 1 stk. | zittauerløg | | 4 fed | hvidløg | | ½ tsk. | spidskommen | | 1 kn.spids | kanel | | | salt | | | peber | | ½ l. | fed yoghurt | | 2 stk. | æg |
| | | | | |
|