  | | | | | | | | Svits løgene klare og rør dem sammen med fars, toastbrød (uden skorpe og udblødt i lidt vand), æg og krydderier. Form farsen omkring en terning fetaost til en bolle af valnøddestørelse.
Vend bollerne i mel og steg dem ca 5 min ialt i en blanding af smør og olie.
Kog panden af med vand og jævn den, med en meljævning, til en sauce. Smag til med salt og peber og giv saucen lidt kulør.
Server kartofler og gullerøder til. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 dl. | mælk til meljævning | | kulør | 300 g. | gulerødder | 1000 g. | kartofler | 300 g. | lammefars eller fårefars | 1 sk. | toastbrød | 50 g. | hakket zittauerløg | 1 | lille æg | ½ tsk. | salt | 1 tsk. | oregano | 75 g. | feta | | hvedemel | | smør | | olie | | peber |
| | | | |
|