  | | | | | | | | Da vinbladene er ret salte bør de udblødes i koldt vand i et par timer.
Fyld: løg og hvidløg hakkes og røres med ris, fårefars, æg, persille, salt og kryderier.
Vinbladene lægges med den blanke side nedad. 1 spsk. fyld kommes på hvert blad og de rulles sammen til små pakker.
Et lag vinblade lægges i bunden af en dyb pande eller gryde. De fyldte vinblade lægges tæt ved siden af hinanden med åbningen nedad, så de ikke åbner sig.
En talerken lægges over rullerne som pres og 1 dl. pr. portion vand hældes ved.
Rullerne småkoger under låg ca 20 min., til de føles faste. Væden hældes fra og de serveres varme.
Tilbehør: Yoghurt smagt til med hvidløg og et groft brød. | | | | |
 | | | | | | | | Yoghurten kan hældes i et kaffefilter og drænes for vand i et par timer, inden den tilsættes presset hvidløg, salt, peber og lidt hakket persille. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 | zittauerløg | 1 fed | hvidløg | 2 dl. | kogte løse ris | 300 g. | fårefars | 1 | æg | 2 spsk. | hakket persille, frisk | 1 tsk. | salt | ½ tsk. | rosmarin | ½ tsk. | paprika | | groftkværnet peber | | yoghurt smagt til med hvidløg | 200 g. | groft brød |
| | | | |
|