  | | | | | | | | Kartoflerne skrælles og koges møre i usaltet vand. Vandet hældes fra og kartoflerne piskes til mos med æggene. Mosen smages til med salt og peber.
Fyld: Løg og gulerødder skæres i små tern og svitses i en gryde i margarinen sammen med kød og karry. Vand og tomatpure tilsættes, og fyldet smages til med salt og peber.
Fyldet fordeles i bunden af et ovnfast fad. Kartoffelmosen kommes over og drysses med rasp, Lidt smørklatter fordeles øverst.
Stilles i ovnen på midterste ribbe ca 40 min. ved 200 grader, til overfladen er gylden. Tilbehør: Groft brød | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 750 g. | kartofler | 2 | æg | | salt og peber | 2 stk. | zittauerløg | 2 stk. | gulerødder | 20 g. | margarine | 500 g. | fårefars | 1 spsk. | karry | ½ dl. | vand | 2 spsk. | konc. tomatpure | | salt og peber | | groft brød |
| | | | |
|