Fredag 3. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Tom
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Medister
Info
Sponsor:
Antal kuverter:
Tilberedelsestid:
20 minutter
Sværhedsgrad:
Anbefalet vin
Domaine Petit Romaine 2000. Costiere de Nimes
Eller en øl af pilsnerstyrke.
Gennemgang
Farsen hakkes igennem sammen med det stribede flæsk.
Røres sammen med kryderierne.
Puttes i tarm og er klar til at steges.
Ingredienser
3000 g.
fårefars
600 g.
stribet flæsk
salt og peber
allehånde
stødt nelliker
tarm
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
9.
Skysovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17