  | | | | | | | | Rosinerne udblødes i vand i ca 1 time og hældes til afdrypning i en sigte.
Kødet røres med rosiner, franskbrødskrumme, æg, hvidløg, salt og krydderier.
Løget skæres i tynde skiver.
farsen formes til 8 aflange boller, der stikkes på 4 spid skiftevis med løgene.
Lægges på en rist over bradepanden.
Grilles ved 275 grader på midterste ovnribbe 5-7 min. på hver side.
Tilbehør: Ris, evt. kogt i bouilion og små ærter.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 50 g. | lyse rosiner | 500 g. | fårefars | 100 g. | smuldret franskbrødskrummer | 1 stk. | æg | 1 fed | hvidløg | 1 tsk. | stærk karry | ½ tsk. | masala | | groftkværnet peber | 1 stk. | zittauerløg | 1 tsk. | salt | 160 g. | små ærter | 4 dl. | ris evt. kogt i bouilion |
| | | | |
|