  | | | | | | | | Dej: De tørre ting blandes i en skål. Margarine og mælk tilsættes, og dejen æltes let sammen.
Fyld: Kød og løg svitses 3-4 min. i en gryde i olien. Vand, rosiner, citronskal, koriander, salt og peber tilsættes, varmes igennem og smages til.
Fyldet afkøles lidt.
Dejen rulles ud i en tynd plade og udstikkes i cirkler med et glas.
1 lille spsk. fyld lægges på hver. Pensles med æg i kanten og foldes sammen. Kanten trykkes til med en gaffel, og pirogerne pensles med æg.
Bagetid ca. 15 min. ved 200 grader på midterste ovnribbe. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 dl. | grahamsmel | 200 g. | hvedemel | 1 tsk. | bagepulver | | salt og peber | 100 g. | smeltet margarine | 1 dl. | mælk | 200 g. | fårefars | 1 stk. | lile finthakket zittauerløg | 1 spsk. | olie | ½ dl. | vand | 1 spsk. | rosiner | ½ stk. | reven citronskal | ¼ tsk. | koriander | | salt og peber | | æg til pensling |
| | | | |
|