  | | | | | | | | Løg og hvidløg hakkes.
Kødet røres med løgene, rasp, persille, citronskal, vand, æg, salt og peber.
Farsen hviler køligt ca 1 time.
Formes til ca 30 små aflange boller der steges på panden i margarinen. Panden rystes nogle gange under stegningen, så bollerne bevarer faconen.
Stegetid 6-7 min.
Tilbehør: Pasta og grøn salat | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | fårefars | 1 stk. | zittauerløg | 2 fed | hvidløg | ½ dl. | rasp | 2 spsk. | hakket persille, frisk | ½ tsk. | reven citronskal | 1 dl. | vand | 2 stk. | æg | 1 tsk. | salt | ½ tsk. | citronpeber | 30 g. | margarine | | pasta | | grøn salat |
| | | | |
|