  | | | | | | | | Udblød raspen i vand. Rør kødet sammen med den udblødte rasp, æg og peber.
Form farsen til 2 lange ruller og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Lav en rille i hver farsrulle.
Fordel smuldret fetaost, timian og persille i farsrillerne. Pensl med kinesisk soya.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Læg skiver af squash eller agurk i fadet efter ca 10 min.
Servering: Server retten med ovnbagte kartoffelbåde, som skal bage ved 200 grader 35-45 min. Tomatsalat, samt yoghurt rørt med krydderurter og hvidløg. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | fårefars | 3 spsk. | rasp | 1 ½ dl. | vand | 1 stk. | æg | | peber | 100 g. | feta | 1 tsk. | timian | 1 ½ dl. | hakket persille, frisk | 3 g. | squash eller agurk | | kinesisk soya | 800 g. | Ovnbagte kartofler i både |
| | | | |
|