  | | | | | | | | Honning, farin og margarine smeltes i en gryde. Vand og æg røres i. Mel, hjortetaksalt og krydderier røres i. Fyldet blandes med lidt mel og vendes i. Dejen fyldes i en smurt bradepande. Bagetid: 1 - 1 1/4 time ved svag varme (150 grader).
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1500 g. | honning | 1500 g. | brun farin | 700 g. | margarine | 3 dl. | vand | 12 stk. | æg | 3000 g. | hvedemel | 4 spsk. | hjortetaksalt | 8 tsk. | kanel | 8 tsk. | ingefær | 8 tsk. | nelliker | 300 g. | rosiner til fyld | 300 g. | hakket sukat til fyld | 300 g. | grofthakkede mandler til fyld | 100 g. | hakket pomeransskal til fyld |
| | | | |
|