| | | | | | | | Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål. (hold lidt hvedemel tilbage) Tilsæt mælk og ælt dejen sammen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 6 portioner og rul dem ud til runde dejplader (ca. 20 cm. i diameter). Smelt lidt af smørret på en pande (ca. 21 cm. i diameter).
Læg en dejplade på panden og bag den ved jævn varme, ca. 2 minutter på hver side. Bag de øvrige dejplader på samme måde.
Pak efterhånden brødene ind i alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene lune til fx. en feta salat
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 200 g. | rugmel | 1000 g. | hvedemel | 10 tsk. | bagepulver | 2 tsk. | sukker | 4 tsk. | groft salt | 1 l. | letmælk |
| | | | |
|