| | | | | | | | Skær kalvekødet i store tern á ca. 3 x 3 cm. Skær løgene i ringe. Brun kødstykkerne i en gryde i smør og olivenolie og tilsæt derefter løgringene. Krydder med salt, tilsæt rosmarin og vand og lad retten småkoge under låg. Gør tomaterne og peberfrugterne i stand og skær dem i små tern. Ternene kommes i gryden til kødet, tilsæt evt. lidt vand og lad så retten småkoge videre i ca. 1 time under låg. Rør jævnligt.
Skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 20 minutter. Ærterne bælges og tilsættes retten, når kødet er mørt. Herefter må retten ikke koge mere. Smag den til med salt og servér den sammen med de nye kartofler.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 600 g. | kalvetykkam | 2 | zittauerløg | 1 spsk. | olivenolie | | salt | 2 tsk. | rosmarin | 1 dl. | vand | 500 g. | tomater | 1 | grøn peberfrugt | 1 | gul peberfrugt | 1 kg. | kartofler | 250 g. | ubælgede ærter |
| | | | |
|