  | | | | | | | | | | Rørt dej: Margarinen, sukker og æggeblommer røres. Melsorterne sigtes med bagepulver og tilsættes skiftevis med mælken. Dejen bredes ud i en velsmurt bradepande og bages i 15 min. ved 200 grader. Hviderne piskes stive, og tilsættes sukker, vanilje og kokosmel og bredes på den halvbagte dej. Hvis man anvender havregryn, blandes disse med 1 tsk. sukker pr. portion og ristes gyldne på en tør pande. Kagen bages igen i 15 min. Der kan lægges rå frugt, drysset med en tredje del af sukkert eller kogt frugt på den halvbagte kage, før marengsdejen trækkes over.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 1000 g. | margarine | | 1500 g. | sukker | | 16 | æggeblommer | | 1000 g. | hvedemel | | 1000 g. | kartoffelmel | | 12 tsk. | bagepulver | | 12 dl. | mælk | | 16 | æggehvider | | 4 tsk. | vanille | | 300 g. | kokosmel evt. havregryn |
| | | | | |
|