| | | | | | | | Blancher blomkålsbuketterne i 2 minutter i kogende vand. Spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af i et dørslag. Anret blomkål, løg, zucchini, peberfrugt og oliven på et passende fad. Rør olie og eddike sammen og smag til med salt og peber. Hæld marinaden over og lad det trække et par timer i køleskab. Dup kødet tørt og pensl det med olie. Grill kødet ca. 4 minutter på hver side. Pensl med lidt olie undervejs og krydder med salt og chili peber.
Læg kartoflerne med skrællen nedad i folie (folien skal ikke lukkes). Smelt smørret. Tilsæt hvidløg, salt, citronpeber og lime. Pensl kartoflerne med smørsaucen. Steg dem på grillen i "folieskålene" ca. 35-40 minutter. Pensl af og til med smørsaucen. Vend også skærefladen nedad ind imellem.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | svinemørbrad afpudset og skåret i 2 cm tykke skiver på skrå | | olie til pensling | | salt | | chilipeber stødt | 1400 g. | nye kartofler halverede | 50 g. | smør | 1 fed | hvidløg hakket | 2 tsk. | groft salt | 1 tsk. | citronpeber | 1 spsk. | limesaft | 1 | blomkål delt i små buketter | 1 | rødløg i tynde ringe | 1 | zucchini (squash) i meget tynde skiver | 1 | grøn peberfrugt i tern | 1 dl. | sorte oliven uden sten | 2 ½ spsk. | olivenolie | 1 spsk. | vineddike | | salt | | peber |
| | | | |
|