  | | | | | | | | Mel og sukker blandes, fedtstoffet smuldres deri, og rosinerne tilsættes. Gæren røres ud i den lunkne mælk, alt blandes og æltes godt sammen. Dejen dækkes til og stilles til hævning et lunt sted ca. 20 minutter. Dejen rulles ud og lægges i et stort, fladt smurt ovnfast fad eller i det halve af bradepanden. Dejkanterne bøjes lidt op langs kanten. Dejen hæve 10-15 minutter, hvorefter man, med en finger, laver nogle fordybninger i dejen. Fedtstoffet halvsmeltes og røres med farin. Denne blanding hældes over dejen. Bages 25-30 min. ved 200 C.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1000 g. | mel | 8 tsk. | sukker | 300 g. | margarine | 2 dl. | rosiner | 5 dl. | mælk | 100 g. | gær | 300 g. | margarine | 300 g. | brun farin |
| | | | |
|