  | | | | | | | | | | Æg og sukker piskes over kogende vandbad til en tyk masse. Mel, bagepulver og vanillesukker sigtes sammen og blandes forsigtigt med den piskede masse.
4/5 af Mælken og smøret koges og blandes nu forsigtigt i dejen, der hældes op i en smurt og melet bradepande ( eller bagepapir ). Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader ( middel varme ) i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Fyld : Margarine,brun farin, og 1/5 af mælken smeltes sammen i en gryde. Kokosmel tilsættes
Når kagen er bagt, fordeles fyldet straks på kagen. Denne stilles nu igen i den varme ovn ved 225 grader og bages ca. 5 minutter.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 1000 g. | hvedemel | | 200 g. | smør | | 1200 g. | sukker | | 16 | æg | | 10 dl. | mælk | | 12 tsk. | bagepulver | | 4 tsk. | vanillesuker | | 400 g. | kokosmel | | 1000 g. | brun farin | | 500 g. | margarine |
| | | | | |
|