  | | | | | | | | | | Rør farsen med salt og peber. Mos de kogte kartofler og bland dem med kødet, rør vand og fløde i.
Form farsen til karbonader, som steges 4-5 min. på hver side. Læg karbonaderne på serveringsfadet og hold dem varme.
Kog panden af med lidt vand, og si det over i en lille kasserolle.
Sauce: Den frasiede væske tilsættes bouilion og fløde, rør meljævning i og lad saucen koge igennem.
Bland de hakkede krydderurter i og smag saucen til med salt og peber. Tilbehør: Kogte kartofler. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 250 g. | kogte kartofler | | 500 g. | lammefars eller fårefars | | | salt og peber | | ¼ tsk. | peber | | ½ dl. | vand | | 2 dl. | piskefløde | | | margarine til stegning | | 1 dl. | bouillon | | 2 dl. | piskefløde | | ½ spsk. | hvedemel | | ½ dl. | friskklippet persille, frisk | | 1 tsk. | fintklippet kørvel | | ½ tsk. | finthakket esdragon | | | salt og peber |
| | | | | |
|