  | | | | | | | | Yoghurtsalaten tilberedes først.
Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle. Det tager ca. 2 timer.
Kom yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber. Riv agurken groft og tryk den fri for væde inden den blandes med yoghurten.
Alle ingredienserne til kødbollerne æltes sammen i en skål og formes til runde boller på størrelse med en valnød. Kødbollerne steges på en pande i olie.
Serveres med yoghurtsalaten og brød. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 750 g. | lammefars eller fårefars | 2 stk. | zittauerløg | 2 dl. | persille, frisk | | salt og peber | 2/3 tsk. | peber | 2/3 tsk. | knust spidskommen | 2/3 tsk. | stødt koriander | | olie | 5 dl. | yoghurt naturel | 1 stk. | agurk | 1 spsk. | olivenolie | 2 fed | hvidløg pesset | 1 spsk. | citronsaft | | salt og peber | 200 | brød |
| | | | |
|