  | | | | | | | | | | Ælt dejen sammen og lad den hæve i 30 minutter. Imens laves cremen ved at æg, sukker og mel piskes sammen. Mælk og vanilje bringes i kog og mælken piskes i æggemassen. Cremen gives et opkog under piskning. Stilles i vand og afkøles i gryden. Lav remonce ved at røre det bløde margarine med puddersukker og sirup. Når dejen er hævet færdig, slås den ned og deles i to. Den ene del rulles ud og lægges i en smurt bradepande. Fordel halvdelen af remoncen ovenpå dejen, derpå cremen. Den anden del af dejen rulles ud og remonce smøres på. Den rulles sammen til en pølse, der skæres ud i ca. 30 skiver. Skiverne lægges i bradepanden og pensles med æg. Bages ved 200° i 20 minutter. Lav både hvid og kakao glasur som kommes på skiftevis mens kagen stadig er lun.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 2000 g. | hvedemel | | 400 g. | margarine | | 200 g. | gær | | 8 g. | æg | | 8 spsk. | sukker | | 10 dl. | mælk | | 2 tsk. | kardemomme | | 2 tsk. | salt | | 8 spsk. | sukker | | 8 spsk. | mel | | 10 dl. | mælk | | 4 tsk. | vanille | | 400 g. | margarine | | 600 g. | brun farin | | 4 spsk. | sirup |
| | | | | |
|