  | | | | | | | | Margarine og sukker røres godt sammen. Tilsæt et æg af gangen. Tilsæt mel og bagepulver og rør det forsigtig sammen. Tilsæt de hakkede mandler. Når vandet er varm, tilsættes de 2 guldbarre der er groft hakkede og kom vandet i og rør det forsigtig sammen. Nu vil guldbarrerne smelte og det giver en mørk farve i dejen. Det hele hældes i en bradepande og bages i 40 - 45 min. ved 170 grader i en alm. ovn. Eller en varmlufts ovn i 30 - 35 min ved 160 grader.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1600 g. | margarine | 1600 g. | sukker | 16 stk. | æg | 200 g. | nødder hakkede | 8 tsk. | bagepulver | 1200 g. | mel | 600 g. | vand kogende | 8 | mørke guldbarre |
| | | | |
|