  | | | | | | | | Skær kalvekødet og baconskiverne i blyants-tynde strimler af ca. 3 cm længde. Kom olivenolien i en rummelig gryde, lad den blive varm og rist kalve- og baconstrimlerne gyldne.
Rens blegselleri og porrer, skær dem i stykker, ca. 5 cm lange og snit dem så i små fine strimler. Skræl løg og kartofler og snit også dem i små fine strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kom alle grøntsagerne i gryden til kødet og lad dem stege med i 2 minutter. Tilsæt så kalvebouillonen og laurbærblade. Lad det hele simre under låg i gryden i 30 minutter - tilsæt evt. lidt mere bouillon undervejs og fjern også skummet på suppen hen ad vejen.
Efter de 30 minutter tilsættes savoykålen - også skåret i fine strimler. Lad suppen simre videre i ca. 15 minutter og kom så finthakket persille og Parmesanost i. Rør godt rundt og servér suppen rygende varm med et godt italiensk brød til. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | dansk kalveinderlår el.klump | 2 sk. | bacon | 2 stilke | blegselleri | 2 spsk. | olivenolie | 2 | porrer | 2 | zittauerløg | 2 | gulerødder | 2 | bage kartofler | 2 | laurbærblade | 5 dl. | kalveboullon | 4 | blade savoykål | 1 bdt. | bredbladet persille | 100 g. | parmasan ost | | salt | | peber | 160 g. | godt italiensk brød ;se opskrift her |
| | | | |
|