| | | | | | | | Bland ananas, tomater, avocado, salatløg, chili, limesaft, appelsinsaft, jomfru olivenolie til en salsasauce og smag til med salt. Lad den stå 1 time ved stuetemperatur inden servering.
Kog kødet ca. ½ time. Rør cider eddike, Worcestershiresauce, tomatsauce, chilipeber, løgpulver, farin, hvidløg, olivenolie, salt og peber sammen til en BBQ-saucen og lad den trække mindst 1 time. Dup kødet tørt, pensel det med olie og grill ribsteakene 5-6 minutter på hver side. Pensel kødet med BBQ-sauce de sidste 2-3 minutter.
Tilbehør: Grøn salat af f.eks. fine små spinatblade og rødløg i ringe. Dryp lidt olivenolie over og krydder med salt og peber.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 8 | ribsteaks 2½ cm. tykke | 2 dl. | fint hakket ananas | 2 | tomater uden kerner og i tern | 1 | avocado skrællet og i tern | 1 dl. | hakket salatløg | 1 tsk. | hakket syltede Jalapeno chili | 3 spsk. | limesaft | 3 spsk. | appelsinsaft | 2 spsk. | jomfru olivenolie | | groft salt | ¼ dl. | æblecider eddike | ¼ dl. | worchestershire sauce | ½ dl. | tomatsauce | 2 spsk. | chipotle chilipeber | 1 tsk. | løgpulver | 1 ½ spsk. | brun farin | 2 fed | hakket hvidløg | ½ dl. | olivenolie | | salt | | friskkværnet peber | | grøn salat |
| | | | |
|