| | | | | | | | Bank kødstykkerne let med håndroden og drys dem med salt og peber. Læg en skive bacon og 3-4 oliven på hver kødstykke. Rul kødet sammen og hold dem sammen med kødnåle. Vend rullerne i mel tilsat salt og peber. Varm olien i en gryde og brun rullerne ved kraftig varme. Tilsæt kalvebouillon, vin, laurbærblade og salvie og lad det simre under låg i ca. 15 minutter. Rør rundt af og til og tilsæt evt. mere vin eller bouillon (der skal være ca. 1 dl væske pr. pers. til sidst). Tag kødrullerne og laurbærbladene op af saucen. Jævn den med cremefraiche og smag til med salt og peber. Fjern kødnålen fra kødet og varm rullerne i saucen inden servering.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | kalveinderlår (2 skiver pr. pers.) | 8 sk. | bacon | 16 | oliven | | kødnåle | | hvedemel til panering | | salt | | peber | 3 dl. | olie | 2 dl. | kalveboullon | 1 dl. | rødvin | 4 | laurbærblade | 8 | salvieblade, friske | 2 dl. | creme fraiche 18% | 500 g. | pasta, frisk |
| | | | |
|