| | | | | | | | Hak purløg, persille og løvstikke og rør det i kødet med æg, mel og mælk. Smag til med salt og peber. Pr. person formes 3 lige store karbonader af farsen og en skive bacon bindes om hver. Brun karbonaderne i smør på en stegepande og kom dem herefter i ovnen ved 200º i ca. 10-12 minutter. Karbonaderne skal hvile 3 minutter inden servering.
Stegepanden afkoges med dijon sennep, hvidvin og vand, som reduceres til det halve og sigtes. Væsken kommes i en gryde og koges til en cremet konsistens med piskefløden. Peberfrugterne skæres i fine terninger og kommes i sammen med peberkornene.
Serveres med ris, friske dampede grøntsager, et godt hjemmebagt brød | | | | |
| | | | | | | | En kølig rosévin passer godt til denne ret.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 650 g. | svinefars | ¼ bdt. | purløg, frisk | ¼ bdt. | persille, frisk | ¼ bdt. | løvstilke | 2 spsk. | hvedemel | ½ dl. | mælk | 12 sk. | bacon | 8 spsk. | dijonsennep | 4 dl. | hvidvin | 2 dl. | vand | 4 dl. | piskefløde | ¼ | gul peberfrugt | 1 tsk. | rosa peberkorn | 4 | ris | 160 g. | brød ;se opskrifter her |
| | | | |
|