  | | | | | | | | | | Skær kålen i strimler og kom den i en gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Kog kålen i 4-5 minutter og hæld den derefter i en sigte (vandet gemmes). Pil og halvér løgene, skær dem i skiver og svits dem i olien i en tykbyndet gryde. Skær svinekødet i store stykker. Brun kødet på en pande og kom det i gryden. Tilsæt karry, kanel og mel og bland det hele godt. Tilsæt kålvand til det dækker kødet. Lad det simre under låg i ca. 30 minutter. Smag til med salt og peber. Halvér tomaterne og bland dem i lige før gryden tages af.
Kog risene med gulerodsterningerne. Tilsæt rosiner når risene er kogt. Anret kålen i et varmt fad og hæld kødblandingen over.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 600 g. | udbenet svinebov | | 200 g. | zittauerløg | | 1 spsk. | olie | | 1 | kanelstang | | 2 spsk. | karry | | 2 spsk. | mel | | 300 g. | cherrytomater | | 800 g. | hvidkål savoykål eller spidskål | | 4 dl. | ris | | 250 g. | gulerødder i tern | | 40 g. | rosiner | | 6 dl. | vand | | | salt |
| | | | | |
|