| | | | | | | | Skræl gulerødderne og pil løget. Stik kryddernelliken i løget og skær gulerødderne i tynde skiver på langs.
Varm smør og olie i en stegegryde. Svits kødet i fedtstoffet. Tilsæt gulerødder, løg og krydderurter. Hæld vand over, så det dækker kødet. Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det småkoge i ca 45 min. under låg. Pil forårsløgene og skær dem i skiver, rens champignonerne og skær dem i kvarte. Svits grøntsagerne gyldne i olie på en pande og krydder med salt og peber. Læg dem i et opvarmet fad og hold dem varme.
Tag kødet op af gryden og læg det i fadet med løg og champignons. Rør æggeblommer, citronsaft og fløde sammen i en stor skål og rør lidt af den kogende bouillon i blandingen. Si resten af bouillonen og pisk ægge-fløde blandingen i. Hæld saucen tilbage i gryden, varm den langsomt op under omrøring og smag til med salt og peber. Saucen må IKKE koge. Hæld saucen over kødet.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, lad den dryppe af og vend en klat smør i inden servering. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | pasta, frisk | 1000 g. | kalvebov | 2 | gulerødder | 1 | zittauerløg | 1 | nelliker | 1 stilke | timian | 1 | laurbærblade | 2 stilke | persille, frisk | 12 | forårsløg | 200 g. | champignoner | 133 1/3 g. | smør | | olie til stegning | | groft salt | | friskkværnet peber | 2 | æggeblommer | 1 | citron ;saften | 1 dl. | piskefløde |
| | | | |
|