  | | | | | | | | Gæren smuldres ned i den lune mælk og røres med sukker og salt. Skålen dækkes med film og stilles på et lunt sted i 10 min. Kartoffelmos, mel, persille og peber blandes i gærblandingen og dejen æltes til den føles glat og smidig. Dejen stilles til hævning i en oliepenslet skål, til den hæver til dobbelt størelse. Løgene steges ved lav varme i olien i 20-30 min. Dejen æltes igennem i ca 2 min. og rulles ud til pizzaer og lægges på bagepapir. Fordel løg, peberfrugt, oliven og Fetaost over hele fladen og drys med peber. Bages i ca. 10 min. ved 300 grader.
| | | | |
 | | | | | | | | Løg og de moste kartofler kan med fordel laves dagen i forvejen. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 50 g. | gær | 1 ½ dl. | mælk | ½ tsk. | sukker | | groft salt | 160 g. | kogte moste kartofler | 2 spsk. | persille, frisk | 125 g. | hvedemel | | friskkværnet peber | 2 spsk. | olivenolie | 1000 g. | rødløg | 800 g. | rød peberfrugt i strimler | 100 g. | sorte oliven | 50 g. | feta i små tern | | knust sort peber |
| | | | |
|