| | | | | | | | Fisken "køres sej og tyk" i en blender med salt, tilsæt æg og rør fløden i lidt efter lidt. Det skal blive til en lind masse, og der smages til med salt og peber samt hakket dild. Læg sommerspidskålsbladene ud på et stykke smurt stanniol, fordel fiskemassen over. Rul "rouladen" sammen og luk den i enderne. Bages ved 150° i 40 min. Afkøl rouladen og servér den med en blandet salat med krydderurter, grønne asparges samt en dressing rørt af: olie, hakket rødløg, salt og peber.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 250 g. | lyssejfilet | 1 | æg | 2 dl. | piskefløde | | salt | | friskkværnet peber | | dild | | olie til stegning | 8 | sommer spidskålsblade | 1 | rødløg | | persille, frisk | 12 | grønne asparges | ½ | hovedsalat | | krydderurter |
| | | | |
|