| | | | | | | | Skær fileten ud i meget tynde skiver. Bank dem evt. ud med hånden så de bliver endnu tyndere. Anret skiverne på en tallerken.
Bland olie, eddike, salt og peber sammen og hæld det over kødet. Stil det i køleskabet og lad det trække i min. 1-2 timer inden det serveres.
Drys et jævnt lag parmesanost og purløg over carpaccioen. | | | | |
| | | | | | | | Server med grøn salat og groft brød. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 400 g. | afpudset kalvefilét (evt. udskåret i meget tynde skiver) | 8 spsk. | olivenolie | 4 spsk. | eddike | 1 tsk. | salt | ½ tsk. | peber | 1 ½ dl. | groft revet parmasan ost | 1 bdt. | finthakket purløg, frisk | | grøn salat | 200 g. | groft brød |
| | | | |
|