| | | | | | | | Del broccoli i små buketter, skyl dem og blancher dem i kogende vand i ca. 1 min. Svits kødet i lidt olie i en tykbundet gryde i ca. 5 min til det har taget farve. Tag kødet op og svits auberginestykkerne med lidt olie i gryden i ca. 3 min. Tag stykkerne op. Hæld hvidvin i gryden og lad det koge op. Tilsæt kød, artiskokstrimler, aubergine, broccoli, basilikum og oregano. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, lad den dryppe af og vend smør og oregano i. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 250 g. | broccoli | 500 g. | kalvestrimler | 1 stk. | aubergine i små tern | | olie til stegning | 3 dl. | tør hvidvin | 150 g. | artiskokbunde i strimler | 1 spsk. | tørret basilikum, tørret | 2 tsk. | tørret oregano | | salt | | peber | 500 g. | frisk pasta | 20 g. | smør |
| | | | |
|