| | | | | | | | Yderlåret skæres i tern på 1½ x 1½ cm. Kødet blancheres i kogende vand og skylles.
Bacon og hvidløg ristes et par minutter i en gryde. Rødvin hældes ved og koges ind til ca. 1/3. Fonden hældes ved og koges ind til det halve. Kødet kommes i og koges ca. 30 minutter til det er mørt.
Champignon og perleløg ristes i olie og kommes i retten, som smages til med salt og peber og evt. hvidløg.
Smørret smeltes og røres sammen med mel. Retten jævnes med smørbollen og koges godt igennem inden servering. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | Limousine kalveyderlår eller kavletern | 3 fed | hvidløg | 200 g. | bacon i tern | 1 fl. | rødvin | 1 l. | kalvefond | 100 g. | champignoner i kvarte | 100 g. | pillede perleløg | | salt | | peber | 50 g. | hvedemel | 50 g. | smør | 4 dl. | kogte ris eller kartofler |
| | | | |
|