| | | | | | | | Kalvekødet skæres i tern på 1½ x 1½ cm og blancheres hurtigt i rigeligt koldt vand. Kødet skylles rent for skum og sættes over i rent vand, så det lige dækker kødet. Løg, laurbærblade og hvid peber tilsættes. Kødet koges ca. 45-60 minutter til det er næsten mørt. Laurbærbladene tages op.
Kartoflerne skrælles og skæres i terninger (ca. 1 x 1 cm) og lægges over kødet. Gryden dækkes med låg og retten koges til kartoflerne er møre. Kød og kartofler blandes, smages til med salt, og smørret røres i.
Labskovs serveres med koldt smør og purløg til. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | bov eller tyktarm af limousine | 300 g. | grofthakkede zittauerløg | 2 stk. | laurbærblade | 1 spsk. | knust hvid peper | 1000 g. | kartofler | 50 g. | koldt smør | | purløg, frisk |
| | | | |
|