  | | | | | | | | Culotten afpudses for sener og brunes godt af i olie. Den sættes på en rist med en bradepande under og steges færdig i ovnen ved 200°C i ca. 35 minutter.
Aspargeskartoflerne skrubbes og koges møre. De pilles og holdes varme.
Alle grøntsagerne ordnes og dampes møre i vand tilsat salt og lidt smør.
Svampene renses, skæres i stykker og steges i lidt olie i ca. 2 minutter.
Alle urterne til saucen renses, skæres i grove stykker og ristes i lidt olie i en gryde. Balsamico eddiken hældes ved og saucen koges ind til det halve. Kalvefonden hældes ved og saucen koges igen ind til det halve. Lige inden servering piskes koldt smør i saucen. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 800 g. | kalveculotte | | olie til stegning | 700 g. | aspargeskartofler | 8 | grønne asparges | 10 stk. | små gulerødder | 1/3 | blomkål i buketter | 200 g. | blandede svampe | 2 | zittauerløg i tern | 1 | hakket porrer | 3 fed | hvidløg | 2 dl. | balsamicoeddike | 2 l. | kalvefond | 100 g. | koldt smør |
| | | | |
|