| | | | | | | | Mørbraden/medaljonerne deles så der bliver 2 små medaljoner til alle. Vagtelbrysterne ristes i ca. 8 minutter, halveres på langs og pakkes ind i spinatbladene.
Der laves en lille lomme i siden af medaljonerne og vagtelbrysterne kommes indeni. Baconskiverne bindes omkring kødet og brunes på panden. Medaljonerne steges færdige i ovnen i ca. 4-8 minutter og hviler lige så længe inden serveringen.
Spæde grøntsager: Grøntsagerne klargøres og dampes i smør til de er møre. Først gulerødderne og de sidste minutter kommes asparges og forårsløg i.
Citronsauce: Skalotteløg, porre og hvidløg ristes i smør. Citronsaft tilsættes og nedkoges til 1/3. Hønsebouillonen tilsættes og det hele reduceres til 1/3. Citronskallerne kommes ved og fløde og koldt smør piskes i. Lige inden servering røres tomaterne i saucen. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 640 g. | afpudset kalvemørbrad eller medaljioner | 4 stk. | vagtelbryster eller små stykker kyllingebryst | 8 stk. | friske spinatblade | 8 sk. | bacon | | olie til stegning | 8 stk. | gulerødder | 4 stk. | hvide asparges | 4 stk. | forårsløg | 100 g. | pillede, hakkede skalotteløg | 1 stk. | hakket porrer | 4 fed | hvidløg | 1 stk. | citronsaft og skal | 1 dl. | piskefløde | 1 l. | hønsebouillon | 100 g. | koldt smør | 2 stk. | tomater uden sking og kerner |
| | | | |
|