  | | | | | | | | | | Schnitzler: Rør melet med 4 spsk. olie, salt, peber og paprika. Pensel schnitzlerne med massen og lad dem hvile i køleskab 1-2 timer. Varm olie på en pande og steg schnitzlerne 3-4 min på hver side. Læg dem i et fad og hold dem varme.
Svampepanade: Svits løgene på panden. Tilsæt evt. mere olie. Tilsæt champignons og rist dem med i ca. 5 min. Tilsæt hvidvin, estragon, persille og smør og varm det godt igennem. Hæld champignon-blandingen over schnitzlerne.
Pasta: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend smør og hakket persille i. Drys med paprika og server parmesan ost til. | | | | | |
 | | | | | | | | | | Serveringsforslag: Grøn salat og italiensk brød. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 4 stk. | kalveschnitzler | | 2 spsk. | hvedemel | | 2 tsk. | salt | | ½ tsk. | peber | | 3 tsk. | sød paprika | | 2 spsk. | olie til stegning | | 2 | hakkede zittauerløg | | 250 g. | champignoner i skiver | | 4 spsk. | hvidvin | | 1 spsk. | finthakket esdragon, frisk | | 1 spsk. | hakket persille, frisk | | 40 g. | smør | | 500 g. | pasta, frisk | | ½ bdt. | hakket bredbladet persille | | 150 g. | revet parmasan ost | | | grøn salat | | | Italiensk brød |
| | | | | |
|