| | | | | | | | Retten serveres som forret eller en let ret. Med ekstra tilbehør af hasselbach kartofler og en god salat, kan den også anvendes som hovedret. | | | | |
| | | | | | | | Skær mørbraden i ens bøffer, der er ca. 4 cm høje. Form dem så de bliver runde (de må ikke trykkes). Brun bøfferne i olie ved høj varme på begge sider i ca. 1 min. Kom bøfferne i et ildfast fad, smør sennep på og læg parmaskinke og gorgonzola ost ovenpå. Gratiner bøfferne i en forvarmet ovn ved 250° i ca. 10 min. Dæk bøfferne til og lad dem hvile i 10-15 min inden servering.
Skræl og udsten avocadoerne. Skær dem i stykker og kog dem i kalvebouillon til de er kogt ud. Blend cremen og smag til med salt og peber. Bring den i kog og tilsæt piskefløde.
Hæld avocado cremen i bunden af dybe tallerkener og anret tournedos ovenpå. | | | | |
| | | | | | | | Server retten med et godt italiensk brød. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 400 g. | afpudset kalvemørbrad | | olie til stegning | 1 spsk. | dijonsennep | 100 g. | parmaskinke i tynde skiver | 400 g. | gorgonzola | 2 stk. | modne avocadoer | 3 dl. | lys kalvefond eller boullion | | salt | | peber | 1 dl. | piskefløde | | italiensk brød |
| | | | |
|