| | | | | | | | Kødstrimlerne svitses på en stegepande i olie i ca. 2 min. Bouillonen sættes over i en gryde og gives et opkog. Grønsagerne kommes i og koges al dente (så der stadig er bid i dem). Si bouillonen og kog den ind til ca. 2 dl pr. portion i en tykbundet gryde. Jævn saucen med smørret og kom kødet og grøntsagerne i. Smag retten til med salt og peber. Anrettes på en tallerken og drysses med friskhakket kørvel. | | | | |
| | | | | | | | Server retten med en frisk grøn salat eller nye kartofler samt hjemmebagt brød. En kølig hvidvin, gerne en italiensk Pinot Griggio eller en god fransk Beaujolais, passer godt til retten. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 750 g. | fine strimler af skinkesmåkød | | olivenolie til stegning | 7 dl. | kalvefond eller hønsebouillon | 300 g. | broccoli i buketter | 8 stk. | skalotteløg | 150 g. | sukker ærter | 8 stk. | grønne eller hvide asparges | 100 g. | fine bønner | 8 stk. | gulerødder gerne med top | 100 g. | østershatte | 125 g. | smør | 1 bdt. | lille kørvel | | salt | | peber |
| | | | |
|