| | | | | | | | Pil løget, skær æbler og løg i terninger. Smelt margarinen i en gryde og svits løg og æbleterningerne. Kom karryen i så det får farve. Til sidst tilsættes melet og det hele bages af. Dernæst hældes mælken langsomt ved og det koges igennem. Blend saucen med en stavblender og sigt den igennem en fin sigte. Tilsæt creme fraichen og smag til med salt og peber. Pisk det godt, så creme fraichen ikke klumper. Tilsæt strimler af gul og rød peberfrugt, sukkerærter samt bollerne. Farsen laves som til frikadeller og koges i let saltet vand. Serveres med ristet kokosmel og rosiner. | | | | |
| | | | | | | | Creme fraichen kan erstattes af kokosmælk, som også giver en dejlig rund smag. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | zittauerløg | 1 | madæble | ½ dl. | mælk | 25 g. | margarine | 2 spsk. | hvedemel | 1 spsk. | karry | ½ | rød peberfrugt | ½ | gul peberfrugt | 100 g. | sukker ærter | 1 dl. | creme fraiche 38% | | groft salt | | friskkværnet peber | 260 g. | kødboller ;se opskrift på frikadeller | 4 spsk. | kokosmel | 4 spsk. | rosiner |
| | | | |
|