| | | | | | | | Spinatbladende pilles af stokkene, og skylles 3 gange for jord i rent vand, Løg pilles og hakkes. Smørret smeltes i en gryde, og løget klares i gryden, den skyllede spinat kommes i og der krydres med salt og peber, og evt. Revet muskatnød. Vend godt i det, så alt spinaten får varme, når det er faldet sammen kommes det i en sigte, og vandet trykkes forsigtigt ud af massen. Spinaten kommes i en smurt form, og de sammenpiskede æg tilsat mælk, salt og peber hældes over. Soufflen sættes i en 220 C. forvarmet ovn i ca. 12 min. Den skal være gylden på toppen. TIPS: Man kan også drysse lidt rasp eller ost på toppen, eller både ost og rasp.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 300 g. | spinat | ¼ | zittauerløg | 10 g. | smør | 2 | æg | 2 spsk. | mælk | | salt | | peber |
| | | | |
|